Tεν Χαγκ: «Χρειαζόμαστε βάθος, αυτή η σεζόν θα είναι η επιβίωση του ισχυρότερου»

Tεν Χαγκ: «Χρειαζόμαστε βάθος, αυτή η σεζόν θα είναι η επιβίωση του ισχυρότερου»

Newsroom
Tεν Χαγκ: «Χρειαζόμαστε βάθος, αυτή η σεζόν θα είναι η επιβίωση του ισχυρότερου»
Ο Έρικ Tεν Χαγκ ανησυχεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της έχοντας το πρόσφατο παράδειγμα με τους 60 και πλέον τραυματισμούς της περασμένης σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη υπογράψει τον αμυντικό Λένι Γιορό και τον επιθετικό Τζοσουα Ζίρκζεϊ αυτό το καλοκαίρι. Ο προπονητής των Red Devils Έρικ Τεν Χαγκ θέλει επίσης τον Μαζράουι της Μπάγερν Μονάχου, συν ένα αμυντικό χαφ.

Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε όγδοη και ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε ότι ενώ η πρώτη του ενδεκάδα είναι ανταγωνιστική, απαιτείται περισσότερη ποιότητα για τον μετριασμό των τραυματισμών με σκοπό φέτος να στοχεύσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Premier. «Είχαμε ήδη δύο πολύ καλές αγορές», είπε ο Ολλανδός. «Έτσι όταν όλοι θα είναι fit έχουμε μια ομάδα που μπορεί να νικήσει τους πάντες, αλλά χρειαζόμαστε και βάθος. Είμαστε ευάλωτοι και πρέπει να το αποφύγουμε με λιγότερους τραυματισμούς και δεύτερον, η ομάδα μας πρέπει να είναι τόσο καλή. Την ποιότητα που έχουμε σε βάθος, πρέπει να το φροντίσουμε, αλλά ακόμα περισσότερο γιατί αυτή η σεζόν θα είναι η επιβίωση του ισχυρότερου».

Ο Τεν Χαγκ προειδοποίησε επίσης ότι τα γεγονότα της περασμένης σεζόν, όπου ένας μεγάλος αριθμός παικτών χτυπήθηκαν από τραυματισμούς, θα μπορούσαν να επαναληφθούν. «Μπορεί να συμβεί ξανά», είπε. «Μόλις το ανέφερα, είναι η επιβίωση του ισχυρότερου. Ένα από τα σημαντικά πράγματα είναι να φροντίσεις την ιατρική [αριστεία] και τις επιδόσεις. Οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν με τον σωστό τρόπο γιατί τα στάνταρ είναι τόσο υψηλά και πρέπει να τα εκπληρώσεις, όχι μόνο την ημέρα του αγώνα αλλά κάθε μέρα. [Υπάρχουν] τόσοι πολλοί λόγοι [για τον υψηλό αριθμό]», πρόσθεσε.

«Ο αριθμός των παιχνιδιών. Η λίστα των αγώνων. Το φορτίο στους παίκτες, η πίεση στους παίκτες είναι τόσο μεγάλη και δεν είμαστε η μόνη ομάδα με τόσους πολλούς τραυματισμούς, δεν ήμασταν καν οι χειρότεροι [την προηγούμενη περίοδο]. Επίσης, κακή τύχη, τους είχαμε στο τέλος της σεζόν στην αμυντική τετράδα και μας κόστισε πολλούς βαθμούς. Το φορτίο και η πίεση στους παίκτες είναι τεράστια, με το νέο μοντέλο στην Ευρώπη [στις διοργανώσεις] την επόμενη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα