Άρσεναλ μεταγραφές: Ο Καλαφιόρι πετάει για Λονδίνο με τον ατζέντη του και γίνεται «κανονιέρης»

Άρσεναλ μεταγραφές: Ο Καλαφιόρι πετάει για Λονδίνο με τον ατζέντη του και γίνεται «κανονιέρης»

Newsroom
calafiori
Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρικάρντο Καλαφιόρι στην Άρσεναλ φαίνεται να οδεύει προς το τέλος, αφού ο Ιταλός αμυντικός ταξιδεύει με τον ατζέντη του στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η Άρσεναλ κατάφερε να «ξεκολλήσει» με την υπόθεση του Ρικάρντο Καλαφιόρι και πλέον όλα δείχνουν να κυλούν... ονειρικά, με τον 22χρονο Ιταλό να πετάει για Λονδίνο με τον ατζέντη του για να περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις ενόψει της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κανονιέρηδες» είχαν ανεβάσει την προσφορά τους για τον κεντρικό αμυντικό της Μπολόνια που κατάφερε να ξεχωρίσει με τους Ατζούρι στο EURO 2024.

Η Άρσεναλ τα βρήκε σε όλα με την Μπολόνια και είναι πλέον μια «ανάσα» από την οριστικοποίηση του deal με τον Ιταλό αμυντικό.

Η ομάδα του Λονδίνου φέρεται να προσφέρει ποσό άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να εντάξει στο ρόστερ της τον Καλαφιόρι.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα