Άρσεναλ, μεταγραφές: Ετοιμάζει μεγάλη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια

raphinha
Η Άρσεναλ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ραφίνια της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την καταλανική «Sport» ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Ραφίνια φέρεται πως είναι ο εκλεκτός της Άρσεναλ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Σύμφωνα με την καταλανική «Sport» οι Κανονιέρηδες σκοπεύουν να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ και ετοιμάζουν μεγάλη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για να τον κάνουν δικό τους.

Από την πλευρά τους οι Μπλαουγκράνα θέλουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό πρωταθλητή Ευρώπης, Νίκο Γουίλιαμς, όμως σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να πουλήσουν κάποιον από την επιθετική γραμμή για να δημιουργήσουν χώρο και να βάλουν στα ταμεία τους έσοδα. Όπως αναφέρει η «Sport» οι Καταλανοί κοστολογούν τον Ραφίνια με ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος winger αποκτήθηκε από τη Λιντς το καλοκαίρι του 2022 αντί 58 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε μετράει 87 εμφανίσεις, 20 γκολ και 25 ασίστ. Την προηγούμενη σεζόν είχε 37 συμμετοχές με 10 γκολ και 13 ασίστ. Θυμίζουμε πως ο Ραφίνια άρεσε στον Αρτέτα πριν πάει στην Μπαρτσελόνα, όταν έπαιζε ακόμα στην Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα