Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την ομάδα, επόμενη συνάντηση με τον αδελφό Ολυμπιακό»

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την ομάδα, επόμενη συνάντηση με τον αδελφό Ολυμπιακό»
Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ταξίδεψε στη Μούρθια για να επισκεφτεί την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Στη Μούρθια έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της η Νότιγχαμ Φόρεστ ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει για τρίτη διαδοχική χρονιά στην Premier League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Ισπανία και επισκέφτηκε τους Reds, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως είναι κοντά στην ομάδα του.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στους παίκτες και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Έλιοτ Άντερσον, Έρικ ντα Σίλβα Μορέιτα, Νίκολα Μιλένκοβιτς και Κάρλος Μιγκέλ, ενώ δείπνησε με τον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και μέλη της διοίκησης. Στη σχετική τους ανάρτηση οι Reds αναφέρθηκαν στο φιλικό με τον «αδελφό» Ολυμπιακό που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 8 Αυγούστου.

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ήταν παρών καθώς η Φόρεστ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ισπανία με αγώνα με την Έλτσε το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά τον τελευταίο αγώνα της Φόρεστ στο ταξίδι της στη Μούρθια, ο ιδιοκτήτης μας πέρασε μια ώρα μιλώντας σε όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των νέων μεταγραφών Έλιοτ Άντερσον, Έρικ ντα Σίλβα Μορέιρα, Νίκολα Μιλένκοβιτς και Κάρλος Μιγκέλ, με τους προπονητές και το επιτελείο, μεταφέροντας ένα βασικό μήνυμα ενότητας και συνοχής.

Η ομιλία επικεντρώθηκε στην αξία του οικογενειακού δεσμού και του ομαδικού πνεύματος που συνέχισε να ενισχύεται εντός της ομάδας. Τόνισε τη μεταμορφωτική δύναμη της ενότητας και προέτρεψε την ομάδα να αγωνιστεί, να επιβιώσει και να νικήσει, με μια συλλογική υπόσχεση να μην τα παρατήσει ποτέ.

Η Φόρεστ παρέμεινε δέκα ημέρες στην Ισπανία, όχι μόνο για να δουλέψει σκληρά καθημερινά στο προπονητικό κέντρο, αλλά για να καλλιεργήσει ένα ισχυρό ομαδικό πνεύμα πριν από την τρίτη διαδοχική εκστρατεία των κόκκινων στην Premier League.

Από τις απαιτητικές διπλές προπονήσεις στον καύσωνα της νότιας Ισπανίας, μέχρι τις θεραπείες στην πισίνα, η ομάδα μας έχει αναπτύξει μια ισχυρή σχέση και κατανόηση, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και να προετοιμαστούμε για τη νίκη με προορισμό τη νέα σεζόν.

Μετά τον αγώνα, ο Ευάγγελος Μαρινάκης δείπνησε με τον επικεφαλής προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Ρος Γουίλσον και τον επικεφαλής ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων Έντ Χέντερσον, συζητώντας με σχολαστικές λεπτομέρειες τα σχέδια της νέας σεζόν.

Η επόμενη συνάντηση θα έρθει στην Αθήνα εν όψει της τελικής προετοιμασίας της Φόρεστ, εναντίον του αδελφού συλλόγου και των νικητών του UEFA Europa Conference League Ολυμπιακού την Πέμπτη 8 Αυγούστου», αναφέρει η ανάρτηση της Νότιχαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα