Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανησυχία για τους τραυματισμούς των Γιορό και Χόιλουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανησυχία για τους τραυματισμούς των Γιορό και Χόιλουντ

Νίκος Κικίδης
rasmus_hojlund.
Ράσμους Χόιλουντ και Λενί Γιορό τραυματίστηκαν στο φιλικό με την Άρσεναλ, προκαλώντας κύμα ανησυχίας στον ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πανδημία των τραυματισμών επέστρεψε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενώ η νέα σεζόν δεν έχει καν προλάβει να ξεκινήσει, στο κλαμπ έχουν να αντιμετωπίσουν νέα προβλήματα τραυματισμών τα οποία προέκυψαν κατά την περιοδεία της ομάδας στις ΗΠΑ.

Ο λόγος συγκεκριμένα για τον Ράσμους Χόιλουντ αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λενί Γιορό, οι οποίοι αποχώρησαν με πρόβλημα από το φιλικό κόντρα στην Άρσεναλ.

Οι Gunners επικράτησαν με 2-1 σε μία «δυνατή» φιλική αναμέτρηση, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ. Η Γιουνάιτεντ είχε προηγηθεί μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Χόιλουντ στο 10', λίγο προτού αποχωρήσει ως τραυματίας. Η Άρσεναλ απάντησε στο 26' με το γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι με όμορφη κίνηση και εκτέλεση στο 81'.

Ο Χόιλουντ αποχώρησε από το ματς με αναγκαστική αλλαγή μετά από κάκωση μηριαίου, ενώ ο νεαρός Γάλλος αμυντικός υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Athletic», στη Γιουνάιτεντ υπάρχει ανησυχία για την εξέλιξη των τραυματισμών, αν και ο Έρικ Τεν Χαγκ προτίμησε να μείνει θετικός σε σχετικές δηλώσεις.

«Θα πρέπει να περιμένουμε πάνω από 24 ώρες και μετά ελπίζουμε ότι θα ξέρουμε περισσότερα. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί, ειδικά με τον Γιορό, έκανε μόνο το 50% των προπονήσεων και είναι πολύ απογοητευτικό ότι χρειάστηκε να γίνει αλλαγή. Ας μείνουμε όμως αισιόδοξοι και θα δούμε το αποτέλεσμα», τόνισε ο Ολλανδός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα