Λίβερπουλ: «Όχι» σε πρόταση 14 εκατ. ευρώ της Μαρσέιγ για τον Έντο

Newsroom
Έντο
Αρνητική ήταν η απάντηση της Λίβερπουλ σε πρόταση που έλαβε από τη Μαρσέιγ για τον Έντο, η οποία ανερχόταν στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Χωρίς πολλές αλλαγές πορεύεται προς το παρόν η Λίβερπουλ προς τη νέα σεζόν, με τους Reds να έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ήρεμοι ή... υποτονικοί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Απουσίες όπως εκείνες των Μάτιπ και Τιάγκο έχουν σημειωθεί στη νέα εποχή της Λίβερπουλ υπό τη διεύθυνση του Άρνε Σλοτ, με τη Μαρσέιγ να επιχειρεί και μια τρίτη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Athletic» οι Μασσαλοί κατέθεσαν πρόταση ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ιάπωνα μέσου, Ουατάρου Έντο, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τη Λίβερπουλ.

Μένει να φανεί αν η Μαρσέιγ είναι διατεθειμένη να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση, την ίδια στιγμή που ο Ιάπωνας συγκεντρώνει βλέμματα και από ομάδες της Bundesliga.

 

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ δεν... καίγεται να τον πουλήσει, ιδίως όσο ο καιρός περνάει και τα χρονικά περιθώρια για εύρεση αντικαταστάτη σε περίπτωση φυγής του στενεύουν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα