Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κλείνει» τον Ζότα Σίλβα που «εξέταζε» ο Παναθηναϊκός

Ο Ζότα Σίλβα
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ζότα Σίλβα που απασχολούσε τον Παναθηναϊκό είναι κοντά στο να μετακομίσει στο Νησί για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Προς Νότιγχαμ Φόρεστ οδεύει ο Ζότα Σίλβα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν μια περίπτωση που «εξέταζε» ο Παναθηναϊκός, όμως σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στους Reds.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος το κλαμπ της Premier League πλησιάζει σε οριστικό deal με τη Βιτόρια Γκιμαράρες για να αποκτήσουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και άνευ απροόπτου σύντομα θα κλείσει η μεταγραφή.

Ο 25χρονος winger προέρχεται από σεζόν με 15 γκολ και επτά ασίστ σε 42 εμφανίσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών η Βιτόρια κοστολογεί τον Σίλβα στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα