Φιλικό: Μπαρτσελόνα - Σίτι 2-2, (4-1 πεν.)

Newsroom
ΣΙΤΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα στην περιοδεία προετοιμασίας της στις ΗΠΑ, χάνοντας 4-1 στα πέναλτι από τη Μπαρτσελόνα μετά από μια συναρπαστική ισοπαλία 2-2 στο Ορλάντο της Φλόριντα, το βράδυ της Τετάρτης.

Θετικό ήταν το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του Φλικ στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να επικρατούν με 4-1 στα πέναλτι της Μάντεστερ Σίτι, μετά την ισοπαλία με 2-2 στην κανονική διάρκεια.

Ο Κάλβιν Φίλιπς ήταν ο τελευταίος που αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία οι Σίτιζενς απέτυχαν να μετατρέψουν σε γκολ τα δύο από τα τρία πέναλτί τους.

Με περισσότερους νεαρούς παίκτες από ποτέ, αλλά πολύ ενθουσιασμό, μια... πειραματική Μπάρτσα τα έδωσε όλα και ήταν απολύτως ανταγωνιστική απέναντι σε μια Σίτι που ακόμα περιμένει το μεγαλύτερο μέρος των διεθνών της να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε στη διάθεσή του έμπειρους παίκτες όπως οι Γκβαρντιόλ, Χάαλαντ, Γκρίλις και Κόβατσιτς.

O 22χρονος εξτρέμ Πάου Βίκτορ άνοιξε το σκορ για τους Μπλαουγκράνα στο 24ο λεπτό, όμως ο Ο' Ράιλι ισοφάρισε για την Σίτι σε 1-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Πάμπλο Τόρε έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους Καταλανούς, με τον Γκρίλις να έχει απάντηση στο 60'.

Στη διαδικασία των πέναλτι η Μπάρτσα ήταν... αδίστακτη σε μια πολύ πιο έμπειρη Σίτι και τελικώς πήρε τη νίκη έχοντας στο τέρμα τον 25χρονο Ινιάκι Πένια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα