Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Έκλεισε το deal για τον Ζότα Σίλβα

Ο Ζότα Σίλβα
Σύμφωνα με την «Record», η Νότιγχαμ Φόρεστ κατόρθωσε να κάνει δικό της τον Ζότα Σίλβα, κερδίζοντας την «κούρσα» για την απόκτησή του.

Η πορτογαλική «Record», που αποκάλυψε και την είδηση με τις ομάδες που είχαν καταθέσει πρόταση για τον Ζότα Σίλβα, πήγε ένα βήμα παρακάτω τα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα πως ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν κοντά στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ενημερώνοντας με νέο ρεπορτάζ της πως επετεύχθη πλήρης συμφωνία για την μεταγραφή του.

Όπως αναφέρεται σ' αυτό, η Νότιγχαμ επικράτησε έναντι των Κρασνοντάρ και Παναθηναϊκού στην «κούρσα» για την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή με την προσφορά της στην Γκιμαράες να είναι 7 εκατ. ευρώ συν ακόμη πέντε ως μπόνους ενώ της επέτρεψε να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης για κείνον.

Να σημειώσουμε πως η πορτογαλική ομάδα κατείχε μόλις το 50% του ποδοσφαιριστή, αφού το υπόλοιπο μισό των δικαιωμάτων του ανήκε σε Κάσα Πία (30%) και τους ατζέντηδές του (20%). Για τους Ρώσους ανέφερε πως έδιναν 11 εκατ. ευρώ ενώ για τους «πράσινους», στα ραντάρ των οποίων βρισκόταν ο παίκτης, τόνισε πως η πρότασή τους ξεκινούσε από τα 7 εκατ. ευρώ και υπήρχαν ακόμη κάποια χρήματα ως μπόνους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα