Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Video: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Γιορό, περπατά με πατερίτσες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Video: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Γιορό, περπατά με πατερίτσες

Γιορό - Πατερίτσες
Περίπου δύο εβδομάδες μετά την «ηχηρή» μετακόμισή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λενί Γιορό τραυματίστηκε σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ και κινδυνεύει να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιθανό ρεσιτάλ... ατυχίας για τον Λενί Γιορό και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πριν δύο περίπου εβδομάδες ο 18χρονος στόπερ έγινε κι επίσημα Κόκκινος Διάβολος σε μια μεταγραφή ύψους 62 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε αρκετό «θόρυβο». Ωστόσο, ο ενθουσιασμός γρήγορα αντικαταστάθηκε από ανησυχία.

Ο Γιορό τραυματίστηκε το Σάββατο (27/07) σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ και σύμφωνα με την Guardian στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχουν φόβοι πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό - πιθανώς κάταγμα - που απειλεί να αφήσει τον ταλαντούχο αμυντικό εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, τον γύρο των social media έχουν κάνει τα video με τον Γιορό να περπατάει με πατερίτσες και να φορά προστατευτική μπότα στο αριστερό του πόδι. Εικόνες ομολογουμένως πολύ ανησυχητικές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα