Κλοπ για την προπονητική του καριέρα: «Αυτό ήταν για μένα, δεν είναι μια βιαστική απόφαση»

Κλοπ για την προπονητική του καριέρα: «Αυτό ήταν για μένα, δεν είναι μια βιαστική απόφαση»

ΚΛΟΠ
Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε στο Διεθνές Συμβούλιο Προπονητικής πως φαίνεται ότι η προπονητική του καριέρα έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Γιούργκεν Κλπ στο Διεθνές Συνέδριο Προπονητικής στο οποίο μίλησε εξηγώντας πως η απόφασή του αυτή τη στιγμή σχετικά με την προπονητική του καριέρα είναι πως έχει ολοκληρωθεί.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως δεν πρόκειται για μία βιαστική απόφαση, αφού νιώθει γεμάτος απ' όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής όλα αυτά τα χρόνια που έχει δουλέψει, ωστόσο θα δει πως θα κυλήσουν και τα πράγματα τους επόμενους μήνες, αλλά προς το παρόν η επιλογή του είναι να μην συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

Πάντως ο Κλόπ τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην χώρα του ποδοσφαίρου από άλλη θέση.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Όσον αφορά το τώρα, αυτό ήταν για μένα σαν προπονητής. Δεν παραιτήθηκα από αυθορμητισμό, αλλά ήταν μία απόφαση που είχα σκεφτεί. Έχω επίσης κοουτσάρει τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ίσως να μιλήσουμε ξανά γι' αυτό σε μερικούς μήνες. Ακόμη θέλω να δουλέψω στο ποδόσφαιρο και να βοηθήσω ανθρώπους με την εμπειρία και τις επαφές μου. Ας δούμε τι άλλο υπάρχει εκεί για μένα.

Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα αναφορικά με προσφορές για δουλειά. Ούτε ομάδα, ούτε χώρα. Δεν έχει σημασία ποιος τηλεφωνεί. Στην δήλωση της παραίτησής μου είπα πως δεν θα προπονούσα καμία ομάδα ή χώρα για τον επόμενο χρόνο.Μερικοί πρέπει να το έχασαν αυτό. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο την επόμενη μέρακαι του είπα ''Είσαι τρελός; Μόλις το εξήγησα χθες.

Θα κάνω κάποια δουλειά. Είμαι πολύ νέος για να ασχολούμαι μόνο με το πάντελ και τα εγγόνια μου. Αν θα προπονήσω ξανά; Αυτή τη στιγμή θα το απέκλεια».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα