Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Γιόρο και για έξι εβδομάδες ο Χόιλουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Γιόρο και για έξι εβδομάδες ο Χόιλουντ

Newsroom
Γιορό - Πατερίτσες
Άσχημα νέα για τον Τεν Χαγκ, με τον νεοαποκτηθέντα Λένι Γιόρο να τίθεται εκτός για περίπου τρεις μήνες λόγω τραυματισμού στο πόδι, ενώ ο Ράσμους Χόιλουντ θα μείνει στα πιτς έξι εβδομάδες μετά από τράβηγμα στον προσαγωγό!

Δυσάρεστα νέα για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ και τους υποστηρικτές του συλλόγου με τους Γιόρο και Χόιλουντ να μην υπολογίζονται για την έναρξης της σεζόν.

Πιο αναλυτικά, ο Λένι Γιόρο αποχώρησε κουτσαίνοντας στο 35ο λεπτό κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ το περασμένο Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια εθεάθη να χρησιμοποιεί πατερίτσες και να φορά προστατευτική μπότα στο αριστερό του πόδι.

Ο 18χρονος αμυντικός που ήρθε στη Γιουνάιτεντ με πενταετές συμβόλαιο από τη Λιλ αυτό το καλοκαίρι, επέλεξε να παραμείνει με την ομάδα στην περιοδεία, παρότι ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, ενώ περαιτέρω αξιολόγηση θα γίνει μετά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χόιλουντ που σκόραρε εναντίον των Κανονιέρηδων αλλά στη συνέχεια αποχώρησε στο 16ο λεπτό θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν. Ενώ αρχικά ο τραυματισμός του φαινόταν ελαφρύς και οι εκτιμήσεις έδιναν δύο με τρεις εβδομάδες απουσίας, τελικώς το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα