Τσέλσι: Ο Μαρέσκα έθεσε εκτός πλάνων τον Γκάλαχερ

Τσέλσι: Ο Μαρέσκα έθεσε εκτός πλάνων τον Γκάλαχερ

Newsroom
gallagher_chelsea
Εκτός των πλάνων της Τσέλσι βρίσκεται ο Κόνορ Γκάλαχερ, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να... καραδοκεί στη «γωνία» περιμένοντας την απόφαση του παίκτη.

Το μέλλον του Κόνορ Γκάλαχερ φαίνεται πως βρίσκεται μακριά από το Λονδίνο και την Τσέλσι.

Ο Έντσο Μαρέσκα έθεσε τον 24χρονο Άγγλο εκτός ομάδας, με την Τσέλσι να ανακοινώνει μάλιστα στον ποδοσφαιριστή ότι δεν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα όταν η αποστολή επιστρέψει από την προετοιμασία που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στην Αμερική.

Ο Γκάλαχερ έχει απορρίψει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για τα επόμενα 2+1 χρόνια, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτησή του.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι, όλα δείχνουν πως η Τσέλσι θα φτάσει σύντομα στη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγλο, προκειμένου να βάλει στα ταμεία της ένα αξιόλογο ποσό από την πώλησή του. Από την άλλη, η Ατλέτικο θα περιμένει την απόφαση του Γκάλαχερ μέχρι το τέλος του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα