Άρσεναλ: Το συγκινητικό «αντίο» του Σάκα στον Σμιθ Ρόου

Άρσεναλ: Το συγκινητικό «αντίο» του Σάκα στον Σμιθ Ρόου

Newsroom
saka_arsenal_winnnn
Με μία σύντομη, αλλά συγκινητική ανάρτηση, ο Μπουκάγιο Σάκα είπε το δικό του «αντίο» στον... αδελφό του, Εμίλ Σμιθ Ρόου, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την Άρσεναλ.

Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου θα αγωνίζεται από τη σεζόν με τη φανέλα της Φούλαμ, αποχαιρετώντας την Άρσεναλ μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο.

Γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Άρσεναλ που στη συνέχεια «ανδρώθηκε» στους Gunners και έφτιαξε όνομα, αλλά είδε τους τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν, μειώνοντας τον χρόνο συμμετοχής του.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Φούλαμ, ο Μπουκάγιο Σάκα αποχαιρέτησε με ένα σύντομο, αλλά συγκινητικό ποστ στο Instagram τον ποδοσφαιρικό του αδελφό του. Οι δυο τους έκαναν παράλληλα τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην Άρσεναλ, κάνοντας περήφανο το Hale End με την εξέλιξή τους.

«Από το Hale End μέχρι το Emirates και όλες οι αναμνήσεις από το ταξίδι μας. Ήταν η απόλυτη ευχαρίστηση. Πήγαινε και λάμψε, αδελφέ», αναφέρει στη δημοσίευσή του ο Σάκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα