Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Η Γουλβς θέλει 10 εκατ. για Ποντένσε - Δεν έχει λάβει ακόμη κάποια πρόταση»

Newsroom
Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Σύμφωνα με το «Athletic» η Γουλβς κοστολογεί τον Ντάνιελ Ποντένσε στα 10 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει λάβει ακόμα κάποια πρόταση!

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στίβ Μέιντελι για το βρετανικό «Athletic» η Γουλβς έχει θέσει τιμή πώλησης για τον Πορτογάλο επιθετικό τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που λίγο πολύ είναι γνωστό εδώ και μέρες αφού ο αγγλικός σύλλογος θα επιδιώξει να βάλει στα ταμεία του όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Ωστόσο τονίζεται ότι, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον 28χρονο από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας με τον ίδιο να είναι ανοιχτός σε μια τέτοια προοπτική, οι «Λύκοι» δεν έχουν λάβει ακόμη πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα!

Παράλληλα, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο των Άγγλων είναι εντυπωσιασμένοι από τη συμπεριφορά του στις προπονήσεις με την ομάδα και είναι πλέον πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ!

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Τομαράς, ανέλυσε σε πρόσφατο blog του στο Gazzetta ότι ο Πορτογάλος ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος για την ενίσχυση των άκρων και πως το πλάνο που έχουν στο Λιμάνι είναι να κλείσει το deal μέσα στον Αύγουστο. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στο μέλλον του θα παίξει κι η επιθυμία του ίδιου που συνεχώς τονίζει το πόσο πολύ θέλει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα