Τσέλσι: Παρατάει οριστικά την επιχείρηση Οσιμέν

Newsroom
oshimen_2
Η επιχείρηση «Βίκτορ Οσιμέν» φαίνεται πως ναυαγεί οριστικά για την Τσέλσι, η οποία έχει στρέψει ολότελα το ενδιαφέρον της στον Σάμου Ομοροντιόν της Ατλέτικο.

Ο Βίκτορ Οσιμέν αποτέλεσε για καιρό ένας από τους πρωταγωνιστές στα μεταγραφικά νέα της Τσέλσι, όμως φαίνεται πως δεν θα φορέσει τα μπλε της ομάδας του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» οι Λονδρέζοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν οριστικά τις προσπάθειες για την απόκτηση του Νιγηριανού φορ, παρά τις ενεργές διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για την απόκτησή του.

Αντίθετα πλέον η Τσέλσι κινείται σε ρυθμούς Σάμου Ομορντιόν για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, με τον νεαρό επιθετικό να κερδίζει τα βλέμματα την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της Αλαβές ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η μεταγραφή του βέβαια εξαρτάται και από την αντίστοιχη του Χουλιάν Άλβαρες στους Μαδριλένους, καθώς αν η μετακίνηση του Αργεντινού ναυαγήσει τότε θα προκαλέσει ένα ντόμινο που μπορεί να επηρεάσει και τη μεταγραφή του Ομοροντιόν στην Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα