Λίβερπουλ, μεταγραφές: Στο στόχαστρο των Reds ο Μαρτίν Θουμπιμέντι

Newsroom
martin zubimendi
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλότ, εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Ισπανίας, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 59 εκατ. ευρώ!

Η Λίβερπουλ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον μέσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μαρτίν Θουμπιμέντι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των Times, Πολ Τζόις.

Η μεταγραφική περίοδος έχει κυλήσει ήρεμα για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς ο Άρνε Σλότ περιμένει ακόμα την πρώτη του νέα προσθήκη στην πρώτη ομάδα. Αφού δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Λίβερπουλ χρειάζεται ενίσχυση.

Στον Σλοτ αρέσει να εφαρμόζει ένα στυλ παιχνιδιού βασισμένο στην κατοχή, οπότε η προσθήκη ενός εξειδικευμένου μέσου θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται για να πάρει το καλύτερο δυνατό από την τρέχουσα φουρνιά παικτών του.

Σύμφωνα με τους «Times», η Λίβερπουλ εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να υπογράψει τον μέσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Θουμπιμέντι.

Ο Ισπανός διεθνής, θα έφερνε τεχνική ποιότητα στο κέντρο του γηπέδου από έναν παίκτη που νιώθει άνετα να παίζει στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να δει ο Σλοτ.

Ο 25χρονος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 59 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, οπότε θα μπορούσε να είναι μια απλή συμφωνία για τους "κόκκινους" αυτό το καλοκαίρι

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα