Λίβερπουλ: Ο Θουμπιμέντι είπε το «ναι» στους Reds!

Λίβερπουλ: Ο Θουμπιμέντι είπε το «ναι» στους Reds!

Νίκος Κικίδης
Θουμπιμέντι
Θετικές εξελίξεις στη Λίβερπουλ σχετικά με την περίπτωση του Μάρτιν Θουμπιμέντι, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση των Reds!

Μπορεί να... άργησε, όμως προοδευτικά η Λίβερπουλ φαίνεται πως βαδίζει προς την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή! Ο λόγος για τον Ισπανό μέσο της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέντι, ο οποίος τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται όλο και πιο κοντά στον αγγλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Relevo» που επιβεβαιώνονται και από το «Athletic», ο 25χρονος είπε το «ναι» στην πρόταση της Λίβερπουλ που φαίνεται αισιόδοξη πως θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Αν και ακόμα βέβαια οι δυο ομάδες δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για το ποσό που θα πρέπει να αποπληρώσουν οι Άγγλοι, στο «Ανφιλντ» θεωρούν πως οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος.

Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει πάντα και η πιθανότητα της αποπληρωμής της ρήτρας αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ. Την περσινή περίοδο ο Θουμπιμέντι κατέγραψε συνολικά 45 συμμετοχές με τη φανέλα της Σοσιεδάδ με απολογισμό τέσσερα γκολ και μια ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα