Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα «τσεκάρουν» τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ!

Newsroom
Αλεξάντερ Αρνολντ
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα φέρονται να παρακολουθούν τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ενόψει μιας πιθανής μετακίνησης για τον αμυντικό της Λίβερπουλ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει εξελιχθεί σε αστέρι στο «Άνφιλντ» από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ το 2016. Ο απόφοιτος της ακαδημίας έχει περισσότερες από 300 εμφανίσεις για το σύλλογο της παιδικής του ηλικίας, αλλά έχει μόνο έναν χρόνο στο συμβόλαιό του.

Και, σύμφωνα με την «Daily Mail» που επικαλείται ρεπορτάζ της Sun οι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, φέρεται να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, με τον Άγγλο σταρ να έχει μην ακόμη υπογράψει παράταση της συνεγασίας του με τους Reds.

Το δημοσίευμα συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι και οι δύο ιπσανικοί σύλλογοι πιστεύουν ότι ο25χρονος θα ήταν ανοιχτός σε μια μετακόμιση.

Πιστεύεται όμως ότι η Λίβερπουλ πρόκειται να προσφέρει στον 25χρονο νέο συμβόλαιο που θα αύξανε σημαντικά τις απολαβές του.

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σχετικά με μια πιθανή μετακόμιση στο Μπερναμπέου, δεδομένης και της φιλίας του με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημα του νέου προπονητή της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, με τον Ολλανδό να λέγεται ότι προτιμά ένα πιο παραδοσιακό δεξί μπακ, παρόμοιο με τον Μπράντλεϊ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα