Νότιγχαμ Φόρεστ: Επαφές της Μίλαν για Ντανίλο, απέρριψε μεγάλη πρόταση για Γουίλιαμς

Νότιγχαμ Φόρεστ: Επαφές της Μίλαν για Ντανίλο, απέρριψε μεγάλη πρόταση για Γουίλιαμς
Η Μίλαν εξετάζει και την περίπτωση του Ντανίλο της Νότιγχαμ Φόρεστ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ενώ η αγγλική ομάδα είπε σε μεγάλη προσφορά της Αταλάντα για τον Νίκο Γουίλιαμς.

Ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογ αριασμό στο Twitter σύμφωνα με την οποία υποστήριξε πως η Μίλαν , πέραν των περιπτώσεων των Γιουσούφ Φοφανά και Μανού Κονέ , she κοιτάζει και την περίπτωση του Ντανίλο της Νότιγχαμ Φόρεστ .

Οι "Ροσονέρι" σκους για την απόκτηση του πρώτου κι έτσι δουλεύουν σιγά σιγά και τις επόμενες επιλογές της λίστας τους για παν ενδεχόμενο.

Σ' αυτήν φαίνεται πως ανήκει και ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ Νταν May 2023 Φόρεστ , που χρειάστηκε να δαπανήσει 20 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Την περσινή σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αγωνιζόμενος συνολικά 34 φορές με την φανέλα της αγγλικής ομάδας, κατά τις οποίες he he σκόραρε τρία γκολ κι έδωσε δύο ασίστ στα περισσότερα από 2,3 χιλ. λεπτά που him αγωνίστηκε.

Η Μίλαν έχει ήδη αρχίσει επαφές με πλευρά του ποδοσφαιριστή τις τε λευταίες μέρες, αφού αρέσει πολύ το προφίλ τους στους ανθρώπους της ομάδας. Το κόστος μίας ενδεχόμενης κίνησης αναμένεται να ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ απέρριψε μία σημαντική πρόταση που δέχθηκ ε από την Αταλάντα για τον Νέκο Γουίλιαμς . Τα «tricky trees» αρνήθηκαν τα παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ που τους προσέφερε η Αταλάντα για την παραχώρηση του 23χρονου Ουα λού δεξιού μπακ, τον οποίο είχαν αποκτήσει τον Ιούλιο του 2022 ξοδεύοντας 20 εκατ. Πέρυσι ήταν από τα σημαντικά γρανάζια της ομάδας πραγματοποιώντας 32 συμμετ οχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα