Λίβερπουλ: «Άκυρο» από Θουμπιμέντι, θέλει να μείνει στη Σοσιεδάδ

Θουμπιμέντι
Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα ο Μαρτίν Θουμπιμέντι απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ και σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Σοσιεδάδ.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μαρτίν Θουμπιμέντι στη Λίβερπουλ. Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα παρουσίαζαν τον διεθνή Ισπανό χαφ να έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στο «Άνφιλντ», όμως όπως προκύπτει ο 25χρονος θα παραμείνει κάτοικος της χώρας των Βάσκων.

Σύμφωνα με τη «Relevo» στην τελευταία του επικοινωνία με τους Reds ο Θουμπιμέντι απέρριψε την πρόταση που του κατατέθηκε. Ο διεθνής μέσος τα προηγούμενα χρόνια είχε ρίξει «πόρτα» τόσο στην Μπάγερν, όσο και στην Άρσεναλ, καθώς η Σοσιεδάδ είναι η ομάδα της καρδιάς του και θέλει να συνεχίζουν να αγωνίζεται για αυτήν. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Ισπανός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Βάσκους.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία στο φετινό EURO προέρχεται από τις ακαδημίες της Σοσιεδάδ. Συνολικά με τους Βάσκους μετράει 188 συμμετοχές, οκτώ γκολ και επτά ασίστ, ενώ έχει σηκώσει το Κύπελλο Ισπανίας του 2020.

Από την πλευρά της Λίβερπουλ φαίνεται πως μετά το «ναυάγιο» με τον Ισπανό ανασταλτικό χαφ δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει σε περίπτωση άλλου ποδοσφαιριστή για το «6».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα