Χρήστος Μανδάς: Η Γουλβς κατέθεσε πρόταση 20 εκατομμυρίων στη Λάτσιο!

Newsroom
mandas_lazioooo
Η Λάτσιο έχει στα χέρια της πρόταση 20 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα γκολκίπερ, Χρήστο Μανδά!

Τα τελευταία 24ωρα είχε γίνει γνωστό από ιταλικά media, ότι η Λάτσιο περιμένει μια πρόταση ύψους 20 εκατομμύριων για τον Χρήστο Μανδά από ομάδα της Premier League, χωρίς να γίνεται γνωστό για ποιον σύλλογο μιλάμε.

Σήμερα (13/08), η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero», αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι η Γουλβς κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Έλληνα τερματοφύλακα!

Πιο αναλυτικά, σημειώνει ότι οι «Λύκοι» είναι πρόθυμοι να εκταμιεύσουν ποσό ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον 22χρονο πορτιέρε, προσφορά που η ομάδα του Κλαούντιο Λοτίτο θα δυσκολευτεί πολύ να αρνηθεί!

Το ποσό αυτό είναι ακριβώς αυτό που ήθελε η Λάτσιο για να πουλήσει τον παίκτη και ένας βασικός λόγος γι' αυτό είναι το κεφαλαιακό κέρδος που θα αποκομίσει από την αποχώρηση, καθώς ο Έλληνας κίπερ ήρθε στον σύλλογο από τον ΟΦΗ με ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα