Τσέλσι: Στον... αέρα η μεταγραφή Γκάλαχερ, μετά το «ναυάγιο» της συμφωνίας για Ομορόντιον

Newsroom
γκαλαχερ τσελσι
Ο Κόνορ Γκάλαχερ αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία και την Τσέλσι, καθώς η μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχει «μπει στον πάγο», μετά την «κατάρρευση» της συμφωνίας για τον Σάμου Ομορόντιον.

Η Τσέλσι έφθασε πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Σάμου Ομορόντιον, έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων λιρών. Ο 20χρονος επιθετικός αγωνιζόταν ως δανεικός στην Αλαβές από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο η μεταγραφή του στους Μπλε απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Αυτό επηρεάζει άμεσα και τη μετακίνηση του Κόνορ Γκάλαχερ από τους Λονδρέζους στους Ροχιμπλάνκος, πράγμα το οποίο είχε αρχικά συμφωνηθεί. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για την παραχώρηση του παίκτη αντί 36 εκατ. λιρών, όμως, όπως αναφέρει το SkySports, ο 24χρονος δεν θα γίνει ακόμα κάτοικος Μαδρίτης.

Το deal του Ομορόντιον «κατέρρευσε», κάνοντας επιτακτική την ανάγκη της επιστροφής του Γκάλαχερ στο Νησί. Μόνο σε περίπτωση που γυρίσει ο Ζοάο Φέλιξ στους Ισπανούς θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου στην Τσέλσι, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα