Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Επίσημη η «διπλή» ενίσχυση με Ντε Λιχτ και Μαζράουι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Επίσημη η «διπλή» ενίσχυση με Ντε Λιχτ και Μαζράουι

Ντε Λιχτ - Μαζράουι
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα τις μεταγραφές των Ματάις Ντε Λιχτ και Νουσέρ Μαζράουι από την Μπάγερν Μονάχου.

Το... έψαξε πολύ και τα κατάφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι «έτρεχαν» για την ενίσχυσή τους στην άμυνα και βρήκαν τους εκλεκτούς τους στα πόδια των Ματάις Ντε Λιχτ και Νουσέρ Μαζράουι, που απέκτησαν αμφότερους από την Μπάγερν Μονάχου με κάθε επισημότητα.

Τόσο ο Ολλανδός στόπερ, όσο και ο Μαροκινός δεξιός μπακ αποτελούσαν διακαείς πόθους του Έρικ Τεν Χαγκ. Άλλωστε τους γνωρίζει και τους δύο πολύ καλά από την κοινή τους πορεία στον Άγιαξ. Συνολικά η Μπάγερν θα βάλει στα ταμεία της 70 εκατομμύρια ευρώ και για τους δύο ποδοσφαιριστές, 50 εκατομμύρια για τον Ντε Λιχτ και 20 εκατομμύρια για τον Μαζράουι. Ο πρώτος υπέγραψε μέχρι το 2029, ενώ ο δεύτερος μέχρι το 2028.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα