Ίπσουιτς: Απέκτησε δανεικό τον Φίλιπς από τη Μάντσεστερ Σίτι

Νίκος Κικίδης
philipps
Τη φανέλα της Ίπσουιτς θα φοράει τη νέα σεζόν ο Κάλβιν Φίλιπς, με τους Μπλε να τον ανακοινώνουν με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Νέα σεζόν, νέα ομάδα για τον Κάλβιν Φίλιπς. Ο Άγγλος αμυντικός χαφ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ στα δεδομένα της Μάντσεστερ Σίτι και αναπόφευκτα η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα τον βρει σε νέο περιβάλλον.

Όπως είχε γνωστό εδώ και μέρες και Φίλιπς βρισκόταν πολύ κοντά στην Ίπσουιτς που ανέβηκε στην Premier League και τελικά η συμφωνία επικυρώθηκε.

Στην σχετική ανακοίνωση οι Citizens ενημέρωσαν πως άναψαν το πράσινο φως για την παραχώρηση του Άγγλου με τη μορφή δανεισμού στην Ίπσουιτς, σε μια κίνηση ου εξυπηρετούσε όλες τις πλευρές.

Την περσινή περίοδο άλλωστε ο Φίλιπς παρέμενε πρακτικά εκτός πλάνων του Πεπ Γκουαρδιόλα, με μόλις 639 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα