Άρσεναλ: Πλησιάζει σε deal για τον Μερίνο ύψους 35 εκατ. ευρώ!

Νίκος Κικίδης
Μικέλ Μερίνο
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μικέλ Μερίνο από τη Σοσιεδάδ βρίσκεται η Άρσεναλ, σε ένα deal που αναμένεται να κλείσει κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεταγραφή του Ρικάρντο Καλαφιόρι φαίνεται πως δεν θα είναι η μοναδική της Άρσεναλ για το φετινό καλοκαίρι. Οι Gunners άλλωστε πιέζουν παράλληλα και για την απόκτηση του Μικέλ Μερίνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι προσπάθειές του φαίνεται πως θα αποδώσουν καρπούς.

Σύμφωνα με τους «Times» το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των πλευρών και οι Λονδρέζοι πλησιάζουν σε deal με τους Ισπανούς ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Με ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του στη Σοσιεδάδ γνωρίζουν πως δεν μπορούν να έχουν παράλογες απαιτήσεις, ιδίως από τη στιγμή που ο Ισπανός χαφ με τη σειρά του έχει ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εφόσον τελικά το deal επικυρωθεί είναι πολύ πιθανό να σημάνει και την αποχώρηση του Τόμας Παρτέι από την Άρσεναλ, η οποία ψάχνει μνηστήρες για να πουλήσει τον Γκανέζο χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα