Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 1-0: Μπήκε με το «δεξί» με... άστρο Ζίρκζι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με «λυτρωτή» τον Τζόσουα Ζίρκζι, στο ντεμπούτο του, επικράτησε της Φούλαμ στην πρεμιέρα της Premier League με 1-0 και μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα.

Ο Τζόσουα Ζίρκζι συνεχίζει από εκεί που το άφησε στην Μπολόνια. Ο Ολλανδός επιθετικός ήρθε από τον πάγκο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρεμιέρα της Premier League και 27 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο άνοιξε λογαριασμό στο Νησί, καθώς πέτυχε το γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ (1-0). «Κράτησε» όσο μπορούσε την ομάδα του Μάρκο Σίλβα ο Λένο.

Μπρούνο - Λένο 0-2

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για τη Φούλαμ. Στο 7' μετά από εντυπωσιακή κούρσα ο Τραορέ έκανε το γύρισμα και ο Μαζράουι στο ντεμπούτο του έκοψε σωτήρια πριν εκτελέσει ο Μουνίς. Στο 13' ο Ονάνα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε μακρινό σουτ του Τετέ.

Η πρώτη μεγάλη φάση των Κόκκινων Διαβόλων ήταν στο 29', όταν ο Κασεμίρο έκλεψε την μπάλα, έπαιξε με τη μία κάθετα και ο Μπρούνο Φερνάντες πλάσαρε, αλλά τον νίκησε ο Λένο. Στο 35' ο έμπειρος Βραζιλιάνος χαφ έβγαλε και πάλι τετ α τετ τον αρχηγό της ομάδας του αλλά ο Γερμανός κίπερ βγήκε και πάλι ο νικητής. Στο 37' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντιαλό ο Κασεμίρο αστόχησε με καρφωτή κεφαλιά.

Ο λυτρωτής Ζίρκζι

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 53'. Μετά από ατομική ενέργεια του Ράσφορντ ο Μάουντ εκτέλεσε μέσα από την περιοχή και ο Λένο έβγαλε ξανά σε κόρνερ. Στο 82' έπειτα από γύρισμα του Γκαρνάτσο, ο Τετέ έκοψε εκπληκτικά πριν μπει με την μπάλα στα δίχτυα ο Ράσφορντ.

Η Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ της νίκης στο 87'. Ο Γκαρνάτσο έβγαλε τη σέντρα και ο Ζίρκζι με έξυπνο τελείωμα με μια επαφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του ως Κόκκινος Διάβολος. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 90+4'. Ο Μπέισι έκαψε «τσαφ», ο Ράσφορντ βγήκε τετ α τετ, έβγαλε τον Γκαρνάτσο προ κενής εστίας και ο Αργεντινός εξτρέμ πλάσαρε άουτ, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Μαγκουάιρ (81’ Ντε Λιχτ), Μαρτίνες, Μαζράουι (81’ Έβανς), Κασεμίρο, Μέινου (83’ ΜακΤόμινεϊ), Ντιαλό (61’ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μάουντ (61’ Ζίρκζι)

Φούλαμ: Λένο, Τετέ, Ντιοπ, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Λούκιτς (90+1' Στάνσφιλντ), Περέιρα (90+1' Ριντ), Σμιθ Ρόου (63’ Κέρνι), Ιβόμπι, Τραορέ (78’ Γουίλσον), Μουνίς (78’ Χιμένες)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα