Ίπσουιτς: Πιστός στις παραδόσεις του αγγλικού γηπέδου ο Εντ Σίραν, πουλούσε πίτες πριν την πρεμιέρα! (vid)

Ed Sheeran - Πίτες
Η Ίπσουιτς επέστρεψε στην Premier League μετά από 22 χρόνια και ο πιο δημοφιλής οπαδός της, ο Εντ Σίραν, το... έζησε με ιδιαίτερο τρόπο στην πρεμιέρα της απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η στιγμή που κάθε φίλος της Ίπσουιτς περίμενε για χρόνια, έφτασε! Και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει και ο Εντ Σίραν. Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης είναι ο πιο διάσημος οπαδός των Tractor Boys, ενώ πρόσφατα αγόρασε και μετοχές στον σύλλογο.

Ο Σίραν μάλιστα έζησε με ιδιαίτερο τρόπο την πρεμιέρα της Ίπσουιτς στην Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ, τηρώντας στο έπακρο τις παραδόσεις του αγγλικού γηπέδου που θέλουν τους οπαδούς να τρώνε πίτες! Πιο δημοφιλείς είναι αυτές που περιέχουν μοσχάρι σε ζωμό από μπύρα και αυτές με κοτόπουλο και πράσο. Πριν την έναρξη του ματς λοιπόν ο Σίραν ανέλαβε χρέη... πωλητή και μοίρασε δεκάδες τέτοιες πίτες στους συνοπαδούς του έξω από το γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα