Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα 1-2: Το... έπιασε από εκεί που το άφησε

Ιάσονας Θεριός
Άστον Βίλα - Premier League
Αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει ξανά έδειξε στην πρεμιέρα της Premier League η Άστον Βίλα, που, χάρη στο τέρμα του Ντουράν στο 80', επικράτησε 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ κι έκανε «σεφτέ» στη σεζόν.

Πέρυσι εντυπωσίασε και τερμάτισε στην τετράδα και φέτος δείχνει τη διάθεση να επαναλάβει τα κατορθώματά της! Η Άστον Βίλα ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν της και πήρε το πρώτο της τρίποντο ήδη από την πρώτη αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι «λύγισε» τη Γουέστ Χαμ του Λοπετέγκι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου (2-1) και πάει για τα... επόμενα. Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε για τα Σφυριά ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ νωρίς. Μόλις στο 4' ο Αμαντού Ονάνα με κεφαλιά από κόρνερ έκανε το 1-0 και συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ. Η απάντηση των Σφυριών ήρθε στο 37' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντόνιο που έφερε το ματς στα ίσα. Αμφότερες στη συνέχεια είχαν τις στιγμές τους, όμως η Βίλα ήταν αυτή που το... πίστεψε πιο πολύ και δικαιώθηκε. Στο 80' ο Ντουράν - ο οποίος έφτασε μια ανάσα μακριά από τη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ νωρίτερα το καλοκαίρι - πλάσαρε άψογα μετά τη σέντρα του Ράμσεϊ και χάρισε το «διπλό» στην ομάδα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα