Μπρέντφορντ - Κρίσταλ Πάλας 2-1: Πρώτο τρίποντο με «υπογραφή» Γουισά

Βασίλης Μπαλατσός
Γουισα
Η Μπρέντφορντ μπήκε με τρίποντο στη νέα σεζόν, καθώς επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας, εντός έδρας, με 2-1. Πρωταγωνιστής ο Γουισά με γκολ και ασίστ.

Η Μπρέντφορντ μπήκε με το «δεξί» στην Premier League της σεζόν 2024-25. καθώς επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας, στο «Community Stadium» με 2-1. «Καθάρισε» ο Γουισά με γκολ και ασίστ, στο υπέροχο τέρμα του Μπεουμό.

Στο 26' ο Εζέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ εντός περιοχής. Στο 29' ο Γουισά πέρασε την μπάλα στον Μπεουμό, ο οποίος έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και με αριστερό πλασέ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν «απάντηση» στο 57', όταν ο Μουνιόθ πήρε την κεφαλιά από δεξιά και ο Πίνοκ έβαλε αυτογκόλ για το 1-1. Στο 59' η Πάλας είχε δεύτερο ακυρωθέν γκολ, αυτή τη φορά για οφσάιντ του Εντουάρ. Στο 76' ο Χέντερσον απέκρουσε ο πλασέ του Κόλινς και στην επαναφορά ο Γουισά έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα