Τσέλσι: Αντιδραστική ανακοίνωση από τον Στέρλινγκ και... πληρωμένη απάντηση Μαρέσκα

Newsroom
Raheem Sterling
Λίγα λεπτά πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ραχίμ Στέρλινγκ προκάλεσε χαμό μέσω αναρτήσης του και ο Μαρέσκα του... έλυσε δημοσίως την απορία του!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω εκπροσώπων του μετά την ενημέρωση ότι μένει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, εκφράζοντας έτσι την απορία του σχετικά με την απόφαση του Μαρέσκα.

Ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Μπλε, επέλεξε να δώσει απάντηση στον Στέρλινγκ στις κάμερες πριν από τη σέντρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Ο Ραχίμ έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τον προπονητή, είναι αφοσιωμένος και οι προσδοκίες μας ήταν τέτοιες που τον τοποθετούσαν στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι. Ως προς το περιβάλλον του Ραχίμ, είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε διάλογο και γι’ αυτό δηλώνουμε πρόθυμοι να ακούσουμε την Τσέλσι για αυτή την εξέλιξη. Είναι θέμα τακτικής. Εμείς οι προπονητές πληρωνόμαστε για να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Λονδρέζων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των εκπροσώπων του Ραχίμ Στέρλινγκ:

«Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι για τα επόμενα τρία χρόνια. Επέστρεψε στην Αγγλία δύο εβδομάδες νωρίτερα για να κάνει ατομική προπόνηση και είχε μια θετική προετοιμασία υπό τον νέο προπονητή, με τον οποίο έχει αναπτύξει καλή σχέση εργασίας. Είναι δεσμευμένος, όπως πάντα, να προσφέρει στο υψηλότερο επίπεδο για την Τσέλσι και τους οπαδούς, τους οποίους εκτιμά, και δεδομένης της συμπερίληψής του στο επίσημο υλικό πριν από τον αγώνα αυτή την εβδομάδα, προσδοκούσαμε ότι ο Ραχίμ θα συμμετείχε. στο παιχνίδι αυτού του Σαββατοκύριακου. Επομένως, ανυπομονούμε να αποκτήσουμε σαφήνεια σχετικά με την κατάσταση. Μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την επιθυμία του Ραχίμ να ξεκινήσει θετικά τη νέα σεζόν».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα