Μπαρτσελόνα: Η Νιουκάστλ θα κάνει πρόταση για Φεράν Τόρες

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Η Νιουκάστλ θα κάνει πρόταση για Φεράν Τόρες
Προτεραιότητα του αγγλικού συλλόγου είναι να ενισχυθεί στη θέση των εξτρέμ και στους ανθρώπους των Magpies αρέσει πολύ ο Φεράν Τόρες.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η Νιούκαστλ ετοιμάζει μια ελκυστική πρόταση για να πείσει τον Φεράν Τόρες να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Η αγγλική ομάδα θέλει να κλείσει τη μεταγραφική αγορά με την ενσωμάτωση ενός κορυφαίου εξτρέμ, καθώς και ενός σέντερ μπακ και ο Έντι Χάου έχει ως προτεραιότητα τον Ισπανό.

Οι Magpies μάλιστα, θα κάνουν πρόταση στους Μπλαουγκράνα για τον Ισπανό εξτρέμ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Football Insider.

Ο 24χρονος επιθετικός, που ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις όταν ξεκίνησε κόντρα στη Βαλένθια, θέλει να μείνει στην Μπάρτσα και για τον Χάνσι Φλικ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στην επίθεση.

Ο Τόρες αγωνίστηκε στην Σίτι πριν μετακομίσει στο «Καμπ Νου» αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στο Νησί.

Η Μπάρτσα είναι πρόθυμη να ακούσει προσφορές για τον παίκτη μιας και η περίπτωση μια μεταγραφής θα ωφελούσε τον σύλλογο οικονομικά. Η τιμή πώλησης υπολογίζεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ και η Νιουκάστλ θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Ο ίδιος βέβαια θέλει να παραμείνει στη Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα