Μάντσεστερ Σίτι: Βλέπει με... καλό μάτι την επιστροφή Γκουντογκάν

Νίκος Κικίδης
İlkay Gündoğan
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μένει αδιάφορη μπροστά στις εξελίξεις με τον Ιλκάι Γκουντογκάν στη Μπαρτσελόνα και θα καλωσόριζε πίσω τον Γερμανό με ανοικτές αγκάλες.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο Μάντσεστερ Σίτι και Ιλκάι Γκουντογκάν μπορεί να βρεθούν ξανά μαζί! Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα ωθεί τον Γερμανό μέσο προς την έξοδο, ο ίδιος έχει αποφασίσει να εξερευνήσει τις επιλογές του, μεταξύ των οποίων και την επιστροφή του στο αγαπημένο του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το «Athletic» η Μάντσεστερ Σίτι με τη σειρά της δεν δείχνει αδιάφορη μπροστά σε αυτή την προοπτική και ενδιαφέρεται να σμίξει ξανά με τον πρώην αρχηγό της.

Προς το παρόν πάντως παραμένουν άγνωστες οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα, η οποία ωστόσο πιθανότατα θα φανεί... ελαστική στις διαπραγματεύσεις με δεδομένο πως ψάχνει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Γερμανού μετά και την απόκτηση του Ντάνι Όλμο.

Στο μεταξύ κι άλλες ομάδες της Premier League φέρεται να έχουν κρούσει την πόρτα του έμπειρου μέσου, ο οποίος έχει μαγνητίσει βλέμματα κι από Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα