Λέστερ - Τότεναμ 1-1: Πρεμιέρα με το... αριστερό για τους Spurs

Newsroom
Λέστερ - Τότεναμ
Η Τότεναμ προηγήθηκε στο ημίχρονο απέναντι στη Λέστερ, αλλά με τον Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει στην επιστροφή του στην Premier League οι Αλεπούδες πήραν τον βαθμό με το τελικό 1-1.

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο θυμόσοφος λαός, πόσω δε μάλλον όταν ξεκινάει με ισοπαλία... Η Τότεναμ για ένα ημίχρονο ήταν καβάλα στο άλογο στην έδρα της Λέστερ, αλλά στην επιστροφή του στην Premier League ο Τζέιμι Βάρντι «χτύπησε» στο δεύτερο μέρος για να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στις Αλεπούδες και να εκτροχιάσει τους Spurs από μια θετική πρεμιέρα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με μεγάλη διάθεση στο γήπεδο και τελικά βρήκαν το γκολ στο 30΄όταν έπειτα από γλυκιά σέντρα του Μάντισον στην περιοχή ο Πόρο πήρε την κεφαλιά για το 1-0. Στο 56΄μάλιστα ο Σολάνκε βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τότεναμ αλλά νικήθηκε από τον Χέρμανσεν και η τιμωρία δεν άργησε να έρθει.

Μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Βάρντι με κεφαλιά έγραψε το 1-1 για να επαναφέρει την ισορροπία, παρέχοντας παράλληλα ένα μεγάλο boost αυτοπεποίθησης στους γηπεδούχους. Στο 70΄μάλιστα ο Άγγλος απείλησε ξανά με διαγώνιο σουτ που εξουδετέρωσε ο Βικάριο, ο οποίος μάλιστα κράτησε έστω την ισοπαλία για τους Spurs αποτρέποντας την ανατροπή στις καθυστερήσεις στην κεφαλιά του Εντιντί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα