Μάντσεστερ Σίτι, Μεταγραφές: Προσφέρουν τεράστιο συμβόλαιο στον Ρόδρι οι «πολίτες»

Μάντσεστερ Σίτι, Μεταγραφές: Προσφέρουν τεράστιο συμβόλαιο στον Ρόδρι οι «πολίτες»

Ρόδρι
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ρόδρι, κάνοντας στον Ισπανό μέσο τεράστια αύξηση απολαβών.

Την επιθυμία να εξασφαλίσει την παραμονή του Ρόδρι στην ομάδα έχει κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει στον Ισπανό μέσο ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια του συλλόγου και συνάμα της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει με... καλό μάτι την επιστροφή Γκουντογκάν

Όπως αναφέρουν πηγές από το Νησί, οι πρωταθλητές Αγγλίας πρόκειται να διπλασιάσουν τις απολαβές του πρωταθλητή Ευρώπης με την «Φούρια Ρόχα», με τον εβδομαδιαίο μισθό του να φτάνει τις 375.000 λίρες. Ο μισθός αυτός θα φτάσει στα επίπεδα των απολαβών που έχουν οι Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε και σε περίπτωση συμφωνίας θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας.

Σημειώνεται πως ο Ρόδρι έχει συμβόλαιο, το οποίο λήγει σε τρία χρόνια. Ωστόσο οι «πολίτες», πέρα από τον... χαρακτήρα επιβράβευσης που έχει η προσφορά νέου συμβολαίου, θέλουν να κόψουν την όρεξη σε άλλου συλλόγους που έχουν δείξει έμμεσα ή άμεσα το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα