Άρσεναλ, Μεταγραφές: Θέμα χρόνου το deal με Ρεάλ Σοσιεδάδ για Μερίνο

Newsroom
mikel_merino
Μόνο οι λεπτομέρειες μοιάζει ν' απομένουν για να κλείσει το deal ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ρέαλ Σοσιεδάδ για την μεταγραφή του Μικέλ Μερίνο στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Μικέλ Μερίνο είναι προ των πυλών της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του παίκτη.

Αυτό επιβεβαιώνουν και τα δημοσιεύματα από Αγγλία, τα οποία κάνουν λόγο για άφιξη του προέδρου των Βάσκων στο Λονδίνο με σκοπό την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Μάλιστα, τονίζουν πως ο Ισπανός πρωταθλητής Ευρώπης δεν βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, γεγονός που προοικονομεί την μεταγραφή του παίκτη.

Σημειώνεται πως οι Gunners για να κάνουν δικό τους τον 28χρονο μέσο αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά τον Ρικάρντο Καλαφιόρι θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδα στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα