Τσέλσι, μεταγραφές: Επίσημα στους «μπλε» ο Ζοάο Φέλιξ

Τσέλσι, μεταγραφές: Επίσημα στους «μπλε» ο Ζοάο Φέλιξ

Φέλιξ
Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ το κόστος της μεταγραφής του Πορτογάλου από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έναν χρόνο έμεινε μακριά από το Λονδίνο ο Ζοάο Φέλιξ. Με επίσημη ανακοίνωση η Τσέλσι γνωστοποίησε τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του Πορτογάλου εξτρέμ ο οποίος κόστισε περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε».

Ο Φέλιξ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στη Μαδρίτη ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως τόσο ο ίδιος όσο και οι «ροχιμπλάνκος», ήθελαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Έτσι και έγινε, καθώς η Τσέλσι εμφανίστηκε και αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταγραφή του Φέλιξ ο οποίος θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την μπλε φανέλα των Λονδρέζων, υπογράφοντας αυτή τη φορά για έξι χρόνια.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε με την Τσέλσι ως δανεικός για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2022/23, μετρώντας τέσσερα γκολ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα