Τσέλσι: Ο Μαρέσκα έθεσε εκτός προπονήσεων τους Στέρλινγκ και Τσίλγουελ

Τσέλσι: Ο Μαρέσκα έθεσε εκτός προπονήσεων τους Στέρλινγκ και Τσίλγουελ

Ανδρέας Σουλάι
Raheem Sterling
Ο Έντσο Μαρέσκα γνωστοποίησε ότι οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπεν Τσίλγουελ δεν προπονούνται με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι, ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι δύο Άγγλοι διεθνείς πρέπει να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Νέο σταθμό καριέρας καλούνται να βρουν άμεσα οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπεν Τσίλγουελ. Ο Έντσο Μαρέσκα γνωστοποίησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πως και οι δύο Άγγλοι διεθνείς έχουν τεθεί εκτός των προπονήσεων της πρώτης ομάδας.

Μια εξέλιξη που φυσικά αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και για τους δύο παίκτες. Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» ξεκαθάρισε πως οι δύο παίκτες δεν ταιριάζουν στα δικά του αγωνιστικά «θέλω» και για αυτό δεν προπονούνται με την πρώτη ομάδα καθώς αμφότεροι δεν υπολογίζονται.

Παράλληλα, ο Μαρέσκα τόνισε πως το ρόστερ των... 45 ποδοσφαιριστών δεν ισχύει και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δουλεύει με 22 ποδοσφαιριστές τη δεδομένη στιγμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα