Ποντένσε: Η Γουλβς... θυμήθηκε τη φοβερή του εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι το 2020 και τον αποθέωσε (vid)

Newsroom
Ποντένσε - Γουλβς
Η Γουλβς μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι της κόντρα στην Τσέλσι (25/08) και... ζέστανε τους φίλους της, υπενθυμίζοντάς τους όσα μαγικά έκανε ο Ντανιέλ Ποντένσε κόντρα στους Μπλε πριν τέσσερα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παλεύει για τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε, ενός παίκτη που ο κόσμος του αγαπά πολύ. Το ίδιο πάντως ισχύει και για τον κόσμο της Γουλβς, στην οποία ανήκει. Ο Πορτογάλος, που δείχνει να υπολογίζεται από τον Γκάρι Ο'Νιλ, έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές στους οπαδούς των Λύκων και ο σύλλογος φρόντισε να τους θυμίσει μια από αυτές, εν όψει του αγώνα τους απέναντι στην Τσέλσι (25/08).

«Μια μαγική εμφάνιση από τον Ντανιέλ Ποντένσε κόντρα στην Τσέλσι», έγραψε η Γουλβς στη λεζάντα ενός βίντεο με τα highlights του Πορτογάλου από το παιχνίδι κόντρα στους Μπλε το 2020. Υπενθυμίζουμε πως τότε ο Ποντένσε έκανε... ό,τι ήθελε τους Λονδρέζους ενώ με πολύ όμορφο τέρμα στο 66' συνέβαλε στη νίκη τους με 2-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα