Μάντσεστερ Σίτι, Μεταγραφές: Σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για την πώληση του Ζοάο Κανσέλο

Newsroom
joao_cancelo
H Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να έρθει σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για την παραχώρηση του Ζοάο Κανσέλο.

Εδώ και καιρό, δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για επιθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να πουλήσει τον Ζοάο Κανσέλο. Η στιγμή αυτή μοιάζει να είναι πολύ κοντά, καθώς οι πρωταθλητές της Premier League δέχθηκαν πρόταση από την Αλ Χιλάλ για την πώληση του παίκτη.

Όπως αναφέρουν αραβικά μέσα, η Αλ Χιλάλ δεν δυσκολεύτηκε να αποσπάσει το «ναι» της Σίτι για την πώληση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή με την πρώτη προσφορά να γίνεται αποδεκτή. Οι διαδικασίες της μεταγραφής, μάλιστα, είναι σε προχωρημένο επίπεδο με τον Ζοάο Κανσέλο ν' αναμένεται να περάσει ιατρικά την Παρασκευή (23/8), ώστε να ολοκληρωθεί και με τη... βούλα η μετακίνησή του.

Η Αλ Χιλάλ, όπως αναφέρεται, πρόκειται να δαπανήσει το ποσό των 38 εκατομμυρίων ευρώ γι' αυτή τη μεταγραφή, η οποία αναμφίβολα θα... ελαφρύνει την Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Ζοάο Κανσέλο από τον Ιανουάριο του 2023 αποτελεί ξένο σώμα για τον σύλλογο, όταν και έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να φύγει από τους «πολίτες». Από τότε η Σίτι τον έχει δώσει δανεικό σε Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελονα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα