Τσέλσι, Μαρέσκα για Στέρλινγκ: «Δεν με ενδιαφέρει αν έχει 20ετές συμβόλαιο, δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ»

Τσέλσι, Μαρέσκα για Στέρλινγκ: «Δεν με ενδιαφέρει αν έχει 20ετές συμβόλαιο, δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ»

Newsroom
Raheem Sterling
Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, απέκλεισε πλήρως το ενδεχόμενο ο Στέρλινγκ να έχει κάποια τύχη στον σύλλογο.

Όπως έγινε γνωστό ήδη από χθες Τετάρτη (21/08), ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, έθεσε εκτός ομάδας του Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπεν Τσίλγουελ.

Ο τεχνικός των «Μπλε» είναι ξεκάθαρος: ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν πρόκειται να παίξει στην Τσέλσι όσο είναι προπονητής της ομάδας του Λονδίνου.

Ο ίδιος το ξεκαθάρισε πεντακάθαρα και σε δηλώσεις του: «Δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ», δήλωσε ο Ιταλός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» της ομαδας με τη Σερβέτ για το Conference League.

Ο πρώην διεθνής Άγγλος έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και δεν υπολογίζεται ούτε για τον σημερινό αγώνα του Conference League. «Δεν υπάρχει θέση γι' αυτόν», επέμεινε ο Μαρέσκα μετά την πρεμιέρα με τη Σίτι.

«Ήμουν ειλικρινής, δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ. Δεν είναι ότι δεν τον θεωρώ καλό παίκτη, αλλά προτιμώ ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είναι απλό», πρόσθεσε για τον 29χρονο, ο οποίος έχει τρία χρόνια συμβόλαιο στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Στέρλινγκ είναι ανοιχτός στο να φύγει, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν καθώς η μεταγραφική προθεσμία λήγει την επόμενη εβδομάδα και υπάρχει κίνδυνος να μην προλάβει να τον... ξεφορτωθεί ο σύλλογος. «Αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είμαι εδώ για να παίρνω αποφάσεις. Δεν σκέφτομαι πόσα χρόνια απομένουν στο συμβόλαιό του, δεν είναι δική μου δουλειά. Μπορεί να έχει 20ετές συμβόλαιο, δεν με ενδιαφέρει», κατέληξε ο Μαρέσκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα