Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Ξέρει ότι μπορεί να πάρει από την Ρεάλ Μαδρίτης 500.000 λίρες την εβδομάδα», σύμφωνα με τον Φόστερ

Newsroom
Αλεξάντερ Αρνολντ
Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ρέξαμ, Μπεν Φόστερ, πιστεύει ότι ο Αλεξάντερ-Αρνολντ θα επιδιώξει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League, τη στιγμή που την περίπτωσή του φέρεται να παρακολουθούν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον Ιούνιο του 2025 εκπνέει το νυν συμβόλαιο του Αλεξάντερ-Άρνολντ με την Λίβερπουλ. Ο 25χρονος μπακ των Reds γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο με πολύ καλά λεφτά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με την ομάδα την οποία υπηρετεί από μικρό παιδί.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ρέξαμ, Μπεν Φόστερ, πήρε θέση για το θέμα, σχολιάζοντας:

«Πιθανότατα υπάρχουν 600.000 λίρες την εβδομάδα μόνο για τον Μο Σαλάχ και τον Φαν Ντάικ. Σχετικά με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, γνωρίζει ότι αν υπογράψει νέο τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο, θα αποτελεί αμέσως περιουσιακό στοιχείο 100 εκατομμυρίων λιρών. Αν κάποιος θέλει να τον αγοράσει όταν υπογράψει νέο συμβόλαιο, θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια. Ο Τρεντ το ξέρει, οπότε μπορεί να πει, "κάνετε με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League και θα υπογράψω νέο συμβόλαιο". Θα μπορούσε να το πει γιατί αν πάει με ελεύθερη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα πάρει 400 χιλιάδες ή 500 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα