Εστεβάο: «Όργια» του νέου... Νέϊμάρ με δύο γκολ και δύο ασίστ

Εστεβάο: «Όργια» του νέου... Νέϊμάρ με δύο γκολ και δύο ασίστ

Ο «μικρός Μέσι» ονειρεύεται να παίξει στην Μπαρτσελόνα
Ο Εστεβάο Γουίλιαν έκανε ματς καριέρας με τη φανέλα της Παλμέιρας, μετρώντας δύο γκολ και δύο ασίστ απέναντι στην Κουιαμπά, στέλνοντας μήνυμα και προς τους ανθρώπους της Τσέλσι ενόψει της μετακόμισης του στο Λονδίνου.

Ονειρικοί είναι οι τελευταίοι μήνες για τον Εστεβάο Γούλιαν. Ο 17χρονος έχει καταφέρει να γίνει βασικός και αναντικατάστατος με τη φανέλα της Παλμέιρας, ενώ στα μέσα του Ιουνίου η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του για το επόμενο καλοκαίρι, έναντι σχεδόν 60 εκατομμυρίων ευρώ (μαζί με τα μπόνους)! Ο Εστεβάο ή αλλιώς «Μεσίνιο», δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι γιατί οι «μπλε» αποφάσισαν να φτάσουν σε αυτά τα ακραία νούμερα για χάρη ενός 17χρονου παιδιού.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της Παλμέιρας ο Εστεβάο κατάφερε να κάνει την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του. Απέναντι στην Κουιαμπά ο «Μεσίνιο» κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ και να μετρήσει δύο ακόμα ασίστ. Μια εμφάνιση βγαλμένη από τα καλύτερα του όνειρα που συνοδεύτηκε και από ένα ρεκόρ, τοποθετώντας το όνομα του δίπλα σε εκείνο του Νεϊμάρ με τον οποίο συγκρίνουν συνεχώς οι Βραζιλιάνοι.

Ο Εστεβάο έγινε μόλις ο πρώτος παίκτης έπειτα από 15 χρόνια που πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια έχει καταφέρει να συνεισφέρει σε 13 γκολ+ασίστ στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Τελευταίος που το έκανε ήταν ο Νεϊμάρ το 2009.

Στην Τσέλσι επικρατεί ανυπομονησία για τον άφιξη του Εστεβάο στο Λονδίνο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα παραμείνει στην Παλμέιρας έως και το καλοκαίρι του 2025 και μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να ενσωματωθεί στους «μπλε» οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη της απόκτησης του Βραζιλιάνου που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 17χρονος κλήθηκε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 από τον Ντοριβάλ και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της εθνικής Βραζιλίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα