Γουλβς - Τσέλσι 2-6: Ξέσπασε με «καυτό» δίδυμο Μαντουέκε - Πάλμερ

Η Τσέλσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν, καθώς συνέτριψε τη Γουλβς, εκτός έδρας με 6-2. Χατ τρικ ο Μαντουέκε, τρεις ασίστ και γκολ ο Πάλμερ. Μπήκε στο 60' ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Μάντσεστερ Σίτι η Τσέλσι «ξέσπασε» στη Γουλβς, η οποία παρέμεινε στο μηδέν. Οι Λονδρέζοι του Έντσο Μαρέσκα ήταν καταιγιστικοί και διέλυσαν τους Λύκους με το επιβλητικό 6-2. Πρωταγωνιστές ο Νόνι Μαντουέκε που πέτυχε χατ τρικ και ο Κόουλ Πάλμερ με γκολ και... χατ τρικ από ασίστ. Για τους γηπεδούχους ήρθε από τον πάγκο στο 60' ο Ντάνιελ Ποντένσε και έκανε τη δεύτερη εμφάνιση του σε ισάριθμες αγωνιστικές της Premier League.

Είχε απαντήσεις στο πρώτο μέρος η Γουλβς

Tο ματς ξεκίνησε δυνατά με γκολ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Πάλμερ εκτέλεσε το κόρνερ, από κεφαλιά απομάκρυνση του Κούνια η μπάλα έφτασε στον Τζάκσον, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Στο 27' ο Αΐτ Νουρί κουβάλησε την μπάλα, έβγαλε τη διαγώνια μπαλιά και ο Κούνια με πλασέ ισοφάρισε. Στο 42' ο Κούνια πλάσαρε μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Ντόχερτι, η μπάλα κόντραρε στον Κόλγουιλ και σταμάτησε στο οριζόντιο.

Από το 45' μέχρι το τέλος των καθυστερήσεων σημειώθηκαν ακόμα δυο γκολ. Με τη συμπλήρωση του χρόνου του πρώτου ημιχρόνου μετά από βαθιά μπαλιά του Σάντσεθ, ο Τζάκσον τσίμπησε την μπάλα από τον Τότι και ο Πάλμερ με εξαιρετική λόμπα κρέμασε τον εκτός θέσης, Σα. Στο 45+5' οι Λύκοι απάντησαν ξανά, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νουρί ο Τότι πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Λάρσεν με προβολή ισοφάρισε.

«Καθάρισαν» Μαντουέκε και Πάλμερ

Ο Νόνι Μαντουέκε «τελείωσε» το ματς μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος με τρία γκολ, έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Κόουλ Πάλμερ. Στο 49' ο Πάλμερ έπαιξε κάθετα, ο Μαντουέκε πλάσαρε από διαγώνια θέση, η μπάλα βρήκε στον Νουρί και κατέληξε στα δίχτυα του Σα για το 3-2 των Λονδρέζων. Στο 58' ο Καϊσέδο με το κεφάλι πέρασε την μπάλα στον Πάλμερ, ο οποίος πέρασε νέα κάθετη μπαλοά και ο Μαντουέκε με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-2.

Στο 62' ο Πάλμερ δοκίμασε το πόδι του από δύσκολη γωνία και σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σα. Ένα λεπτό αργότερα, στο 63', οι Μπλε έκλεψαν ψηλά, με τον Πάλμερ να μοιράζει στον Μαντουέκε και ο τελευταίος εκτέλεσε τον άλλοτε κίπερ του Ολυμπιακού σε τετ α τετ.

Στο 80' οι φιλοξενούμενοι βρήκαν έκτο γκολ με... πορτογαλική συνερασία. Κάθετη πάσα του Πάλμερ, ο Νέτο έκανε το γύρισμα και ο αμαρκάριστος Φέλιξ με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-2. Παρθενική ασίστ του Νέτο με τη φανέλα της Τσέλσι, πρώτο γκολ του Φέλιξ στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στους Λονδρέζους.

Γουλβς: Σα, Ντόχερτι, Μοσκέερα, Τότι, Αΐτ Νουρί (67’ Ντόουσον), Μπελεγκάρντ (68’ Σαράμπια), Λεμινά (90’ Ντόιλ), Γκόμες, Κούνια (68’ Μάρτινς Γκόμες), Χουάνγκ (58’ Ποντένσε), Στραντ Λάρσεν

Τσέλσι: Σάντσεθ, Γκουστό, Φοφανά, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια (83’ Ενκουνκού), Καϊσέδο (76’ Ντιούσμπερι Χολ), Φερνάντες, Μαντουεκέ, Πάλμερ (83’ Βέιγκα), Μούντρικ (46’ Νέτο), Τζάκσον (68’ Ζοάο Φέλιξ)

«Μοιρασιά» για Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Νιούκαστλ στο «Vitality Stadium», καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σεμένιο και δέκα λεπτά αργότερα (37') ο ίδιο παίκτης έκλεψε την μπάλα ψηλά, , σέντραρε από δεξιά και ο Ταβερνιέ με πλασέ εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Στο 77ο λεπτό ο ο Μπαρνς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκόρντον με προβολή από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα