Μαντουέκε: Το χατ τρικ της... δεύτερης ευκαιρίας

Μαντουέκε: Το χατ τρικ της... δεύτερης ευκαιρίας

Μαντουέκε
Ο Νόνι Μαντουέκε σμπαράλιασε τη Γουλβς με χατ τρικ εντός 14 λεπτών και έδωσε στην Τσέλσι ένα μεγάλο λόγο για να του παραχωρήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι το όνομά του ακροβατούσε σε ένα άτυπο debate περί παραμονής ή φυγής του από την Τσέλσι. Αφού σπατάλησαν περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν τον προηγούμενο Γενάρη από την Αϊντχόφεν, οι Μπλε δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του νεαρού Άγγλου την περσινή περίοδο και το καλοκαίρι έψαχναν να τον ξεφορτωθούν.

Μερικούς μήνες αργότερα και ο 22χρονος μοιάζει να έχει αντιστρέψει πλήρως την κατάσταση. Με το πρώτο του χατ τρικ για την Τσέλσι, ο Μαντουέκε κατάφερε να σμπαραλιάσει τη Γουλβς μέσα σε 14 λεπτά και να οδηγήσει τους Μπλε σε μια μεγαλειώδη νίκη με 6-2.

Είχε προηγηθεί προ ολίγων ημερών και το γκολ επί της Σερβέτ στα play-off του Conference League, με τον Άγγλο να μετράει τέσσερα γκολ το τελευταίο τετραήμερο. Το... παράδοξο της απόδοσής του σε συνάρτηση με τα «θέλω» της Τσέλσι για ολόκληρο το καλοκαίρι ίσως φέρουν τη διοίκηση των Μπλε προ αποφάσεων για αλλαγή πλεύσης και στον ίδιο μια νέα ευκαιρία για να λάμψει στο Λονδίνο.

Η Νιούκαστλ που «έπαιζε» πιο δυνατά για την περίπτωσή του ενδεχομένως να χρειαστεί να κοιτάξει αλλού για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, μιας και η Τσέλσι ίσως θελήσει να δώσει μια νέα ευκαιρία σε μια μεταγραφή που τον Γενάρη του 2023 δεν έκανε μεγάλο «γκελ» στον κόσμο της Premier League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα