Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Οριστικό το deal με την Παρί για Ουγκάρτε, πετάει για Μάντσεστερ ο Ουρουγουανός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Οριστικό το deal με την Παρί για Ουγκάρτε, πετάει για Μάντσεστερ ο Ουρουγουανός

Ουγκάρτε
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τη χρυσή τομή με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε και ο Ουρουγουανός χαφ αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στο Νησί για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Deal ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μανουέλ Ουγκάρτε. Έπειτα από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η Γιουνάιτεντ κατάφερε τελικά να βρει τη χρυσή τομή με τους Παριζιάνους και να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό χαφ.

Σύμφωνα με το «Athletic», παρότι η Παρί ήθελε 60 εκατομμύρια ευρώ, οι «κόκκινοι διάβολοι» κινήθηκαν με μια πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ +10 ακόμα μπόνους και έκλεισαν θετικά την υπόθεση. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των Άγγλων, ο Ουγκάρτε αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στο Μάντσεστερ και μέσα στην ημέρα θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 23χρονος χαφ τα έχει βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα μέσα του Ιουλίου και το μόνο που απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης ώστε να επισημοποιηθεί η σημαντική μεταγραφή για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα