Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι σε επαφές για ανταλλαγή Στέρλινγκ - Σάντσο!

Νίκος Κικίδης
sterling
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι φέρεται να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Στέρλινγκ και Σάντσο.

Δραστήριο αναμένεται να είναι το φινάλε των μεταγραφών για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Ουρουγουανός μέσος δεν αποτελεί τον μοναδικό στόχο της αγγλικής ομάδας.

Με δεδομένο άλλωστε πως στο Μάντσεστερ ψάχνουν να ξεφορτωθούν τον Σάντσο, τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε η προοπτική ανταλλαγής με τον Ραχίμ Στέρλινγκ από την Τσέλσι. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και με τον Στέρλινγκ στο Λονδίνο, με τις δυο ομάδες να ετοιμάζουν μια συμφωνία που θα εξυπηρετήσει αμφότερες.

Σύμφωνα με τις «Telegraph» και «Sky Sports» ο τεχνικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ επικοινώνησε με τους Λονδρέζους για να εξετάσουν τις συνθήκες ενός τέτοιου deal, ακόμα κι αν χρειαστεί οι δυο μεταγραφές να ολοκληρωθούν ως ξεχωριστές επιχειρήσεις.

Παράλληλα πάντως τα δημοσιεύματα προσθέτουν πως οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είναι οι μοναδικοί που έχουν βάλει στο μάτι τον Στέρλινγκ. Αν και δεν αποκαλύπτεται ο έτερος ενδιαφερόμενος, η «Guardian» τονίζει πως υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος που έχει κρούσει την πόρτα των Λονδρέζων.

Την ίδια ώρα ενδιαφέρον από άλλες ομάδες υπάρχει και για τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των Παρί και Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα