ΠΑΟΚ: «Πρόταση της Νότιγχαμ στη Ρόμα για Μπόβε», γράφουν στην Ιταλία

Ο Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμας βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με το «Calcio Mercato» η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέθεσε πρόταση στη Ρόμα για τον Εντοάρντο Μπόβε, ο οποίος βρίσκεται στην «ατζέντα» του ΠΑΟΚ.

O ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για τη δύσκολη περίπτωση του Εντοάρντο Μπόβε, όμως δεδομένα δεν παίζει μόνος του. Σύμφωνα με το «Calcio Mercato» οι Θεσσαλονικείς έχουν ανταγωνισμό από την Premier League και πιο συγκεκριμένα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς οι Reds κατέθεσαν πρόταση στους Ρωμαίους για την απόκτηση του 22χρονου χαφ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Τζιαλορόσι κοστολογούν τον Ιταλό μέσο στα 15 εκατομμύρια ευρώ και θέλουν να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Οι διαπραγματεύσεις των δυο κλαμπ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Μπόβε προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα και τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της πρώτης ομάδας. Με την ομάδα ανδρών των Ρωμαίων μετράει 92 εμφανίσεις με τέσσερα γκολ και δυο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα