Λίβερπουλ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μαμαρντασβίλι, από την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Premier League

Newsroom
mamardashvili
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία για την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια, με τον Γεωργιανό ωστόσο να συνεχίζει τη φετινή σεζόν στις Νυχτερίδες υπό τη μορφή δανεισμού.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Λίβερπουλ γνωστοποίησε την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι από τη Βαλένθια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Reds από την επόμενη σεζόν, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται την τρέχουσα χρονιά στη La Liga και τις Νυχτερίδες ως δανεικός.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τη Λίβερπουλ να πληρώνει 30 + 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαμαρντασβίλι, ο οποίος βρίσκεται στη Βαλένθια από τον Ιανουάριο του 2022. Μέχρι στιγμής, μετράει 102 συμμετοχές και 31 clean sheets με τις Νυχτερίδες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό EURO 2024 με την εθνική Γεωργίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα