Λίβερπουλ, μεταγραφές: Έκλεισε οριστικά τον Κιέζα!

Λίβερπουλ, μεταγραφές: Έκλεισε οριστικά τον Κιέζα!

Κιέζα Γιούβε
Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Φεντερίκο Κιέζα!

Μια ημέρα μετά την πρώτη της φετινή μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Μαμαρντασβίλι, η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια ακόμη κίνηση.

Σύμφωνα με τα ιταλικά και τα αγγλικά Μέσα η Λίβερπουλ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «reds» βρήκαν τη «χρυσή τομή» με τη Γιουβέντους στα 13 εκατομμύρια ευρώ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιήσει το deal.

Ο Κιέζα από την πλευρά του συμφώνησε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και αναμένεται εντός της ημέρας να προσγειωθεί στο Μέρσεϊσαϊντ ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Premier League. Για τον Ιταλό εξτρέμ έδειξε έντονο ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν κινήθηκαν ποτέ επίσημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα